top of page

advocaat van de duivel 

Bos Theaterproducties, de producent van onder andere DE VERLEIDERS, toont u die kant van de advocatuur waar de zucht naar geld en macht de moraal geheel verdrongen heeft. Victor Löw en Waldemar Torenstra nemen het tegen elkaar op in Advocaat van de duivel, eerder als The Devil's Advocate succesvol verfilmd met Al Pacino en Keanu Reeves in de hoofdrol.

De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor (Waldemar Torenstra) wordt gevraagd partner te worden bij een groot en beroemd kantoor. Hij krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar Kevin geniet het allermeest van de roem die hem ten deel valt. Dat alles heeft hij te danken aan John Milton (Victor Löw), de grote baas van het kantoor die hem als een vader in de armen sluit. Mede door zijn vrouw begint Kevin zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit, zijn ziel heeft verkocht en het middelpunt is van een spel op leven en dood.

Regisseur Ursul de Geer: "Vaak wordt ons rechtsgevoel aangetast en lijkt het alsof advocaten afstand hebben gedaan van hun geweten en niet meer handelen in de geest van de wet. Dat intrigeert me enorm."

 

Bos Theaterproducties, 2015/2016

Met: Victor Löw, Waldenar Torenstra e.a.

Regie: Ursul de Geer 

Advocaat van de duivel | Met o.a. Victor Löw en Waldemar Torenstra (teaser) #avdd

Advocaat van de duivel | Met o.a. Victor Löw en Waldemar Torenstra (teaser) #avdd

Video afspelen
bottom of page